Historiek

Jan en Evy Broekaert-Van Lierde zijn opgegroeid in de wereld van de automobiel. Sinds de eeuwwissel werden ze dan ook zelfstandig garagehouder en sinds 2010 vestigden ze zich als Garage Jan (vanaf 1/6/22: Broekaert Cars & Bikes) in Oudenaarde.

Aangesloten bij Bosch Car Service, het grootste merkonafhankelijke garage-netwerk in de wereld, met meer dan 120 garages in België, zijn ze gespecialiseerd in de merken VW, Audi en Ford (= na de overname van Ford-garage Degroote, op de locatie waar ze nu nog steeds gevestigd zijn).

Daar de alliantie met Bosch Car Service wordt het volledige team regelmatig bijgeschoold over de nieuwste technologieën binnen de autotechniek.  Intussen werd ook de dienstverlening verder uitgebouwd: onderhoud & herstelling alle automerken, advies en ondersteuning bij de aankoop van uw 2dehandswagen (financiering, verzekering, Europ Assistance,…), verhuur van dakkoffers, fietsendragers en diverse andere diensten.

In 2022 wordt de bestaande Garage Jan omgetuned naar Broekaert Cars & Bikes, met een opfrissing van de bestaande garage én de nieuwbouw (2023) van een nieuwe showroom, waar vanaf 2023 ook een heel ruim assortiment e-bikes zal aangeboden worden.

Deze e-bikes (citybikes, mountainbikes, speedelecs, cargo- en bakfietsen) moeten samen met een nog ruimer aanbod aan diensten (i.e. onderhoud, herstelling en verkoop van de extra merken Seat, Skoda + lichte vracht van VW & Ford) dé stap zijn in de omvorming van Garage Jan naar mobiliteitsbedrijf Broekaert Cars & Bikes, uw mobiliteit zonder zorgen.

De volgende generatie (zoon Jelle) dient zich aan én het team wordt versterkt met ervaren fietsherstellers, elektrische voertuig-specialisten incl. connectivity-wizards, …

Onze huidige klanten, zowel particulier als bedrijven/leasingmaatschappijen (Arval, KBC, ALD, LeasePlan, ..) zullen vanaf 2023 ook een eigentijdse onthaalzone met flexwerk-plaats aangeboden krijgen. In die nieuwe showroom vind je ook onze dakkoffers/fietsdragers, etc.

Gelukkig blijven onze waarden, cfr. onze grote klanten-enquête (jan-mrt 2022), dezelfde:

  • correcte, goeie service
  • vriendelijk, persoonlijk contact, geen nummer
  • betrouwbaarheid/te vertrouwen
  • goeie prijs/kwaliteit
  • oplossingsgerichte, betrokken attitude

Wij bieden onze klanten een excellente BOSCH Service

Bezoek onze pop-up
store

Van 04/03 tot 31/10,
daarna in onze showroom