Certificaten

Als Bosch Car Service-garage hebben we ons permanent bijgeschoold en bezitten intussen volgende cerficaten:

Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service is het onderhoud voor Uw auto in betrouwbare, vakkundige handen.  Wij vertrouwen op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch.  De kwaliteit en betrouwbaarheid die U van Bosch gewend bent, mag U ook verwachten van Uw onderhoud.  Dat betekent topkwaliteit, service en deskundig advies:
alles onder één dak voor Uw gemak.  Wij doen alles voor Uw auto!

Car-Pass

Iedere Broekaert Cars & Bikes Best Car Selection-wagen wordt afgeleverd met een officieel carpass-certificaat.  Dit onafhankelijk certificaat garandeert je de juistheid van de km-stand zwart op wit.

12 maanden waarborg

Al onze tweedehandswagens & licht vrachtwagen worden verkocht met 12 maanden waarborg!

Volledige checkup

Broekart Cars & Bikes hanteert zeer strenge selectie criteria op gebied van herkomst, voorgeschiedenis, documentatie etc., waaraan een wagen moet voldoen om opgenomen te worden in het gamma van Best Car Selection.

Eens de wagen bij ons aangekomen wordt deze onderworpen aan een grondige inspectie en wordt de auto tot in de puntjes in orde gebracht.  Zo wordt de wagen eerst en vooral mechanisch gecontroleerd op meer dan 200 essentiële punten.  Zo staat de wagen klaar voor de technische keuring zodat een vlugge levering kan plaatsvinden.

Tenslotte: ons engagement staat neergeschreven in een Service Level Agreement, welke u wordt aangeboden bij de aankoop van uw e-bike, auto, lichte vracht, …
U vindt er alle nodige informatie voor een duurzame samenwerking.

Wij bieden onze klanten een excellente BOSCH Service

Bezoek onze pop-up
store

Van 04/03 tot 31/10,
daarna in onze showroom